Jenny Olsson

Alla inlägg under september 2009

Av Jenny - 10 september 2009 19:44

Idag gick jag på stan en sväng med Jennie å så va vi in på Stadium å stog å kolla på väskor, å vad ser jag inte om världens största väska!! Den va ENORM!! xD man hade lätt kunnat vika ihop mig å stoppa ner mig i väskan!! Asså jag har aldrig sett en så stor väska förut!! Den kan ju inte vara händig att gå å bära runt på...!! Haha, jisses!! Jag fick mig iaf ett gott skratt!! :p


Annars har jag inte gjort så mycket idag. På litterär gestaltning fick vi sitta å ge varandra skriftliga gensvar... Å ja, på nått sätt lär jag ju utvecklas även utav det, har bara inte kommit på hur än :p



Mio

Av Jenny - 9 september 2009 22:22

Idag har jag inte gjort så mycket, när mamma hade slutat jobba drog vi iväg till Långsele å Mio möbler :) Det inhandlades inget men det är ju alltid lite roligt att få göra nånting som man annars inte gör varje dag :p När vi kom hem hjälpte jag mamma att städa lite :)


Det  börjar närma sig uppkörningen nu å det känns som om jag har vääääldigt mycket kvar att göra...!! Men det lär nog gå bra, jag har intalat migsjälv att jag ska klara det!! Är mer nervös för körningen än vad jag är för teorin, den är jag ju som klar med, det är bara att repetera fram tills att jag ska göra den.


Ska gå å sova nu så jag orkar kliva upp imorron å hinna med bussen in till stan igen :p



Av Jenny - 9 september 2009 10:12

Det är varmt ute fast det ser ut att vara kallt för det ser ut som om det stormar :p Sitter å jobbar med lite uppgifter som ska vara klara imorron. Det är skrivuppgifter där vi i prinsip får skriva vad vi vill å jag kommer inte på nått!! Det är väldigt ovanligt för att vara jag, annars brukar det bara rinna ur mig så fort jag sätter mig men inte nu!! Vet inte från vart jag ska få inspiration, kanske om jag går ut en sväng, får prova med det :)

Av Jenny - 8 september 2009 21:40

Ingen dans idag heller eftersom Jenny S å Carro är i sthlm... Så vi tar det på freag ist :) Så eftersom vi hade hela eftermiddagen på oss till att göra ingenting gick jag på stan med dom andra brudarna som va kvar hemma :) Blev inte så mycket handlat till migsjälv (en nagelfil :p) köpte däremot strängar till en av pappas gitarrer som syster ska börja spela på :)


Mamma kom in till stan så det vart en sväng med henne också innan jag gick hem å diskade :p Eftersom vi va så många igår så vart det rätt så mycket disk, å ja, diska är något som inte hör till favoritsysslan!! :p


Fick en liten mindre chock när jag försökte gå in på sidan å ser att den inte ser ut som den brukar göra :p försökte skriva i adressen flera gånger (trög som man är) innan jag fattade att det va rätt sida :p till slut fattade jag hur alla nya genvägar osv funkar :p


Imorron har jag nada lektioner så därför är jag hemma i Hammarn nu, gött!! ;) Men jag måste ändå jobba lite imorron med nå uppgifter, men bättre än att ha lektioner så jag klagar inte!! :) 

Av Jenny - 8 september 2009 13:54

Varför måste man dra alla över en å samma kamm?? Varför måste man ha ett otrevligt bemötande å tycka att livet inte är vad det borde vara å "skylla" det på oss? Varför har man det jobbet människan har om man nu ändå inte trivs med det? Fel att prata med folk i normal ton å inte vara irriterad på en utan anledning...!! Att hon är irritera gör mig irreterad vilket gör dom i min omgivning irriterade å så blir allt bara dåligt, nä, in med gladare människor som ser possitivt på livet!!

Av Jenny - 7 september 2009 19:38

Så va man då 18 år... Måste erkänna att jag inte riktigt fattat det än :p det känns inte så stor skillnad än men det känns bra iaf!! :)


Dagen började med sovmorron :) Sedan in till stan för att ha filosofi, å ja, Jenny S, du vet att jag älskar dig men va du tvungen å säga att ni skulle sjunga då?? :p haha, lite gulligt va det iaf, jag rodnade :p Efter skolan kom dom bästa hem till mig å åt marängswisch (vet inte hur de stavas :p), det va vääääldigt gott :D fick även en massa bra presenter, presentkort på Indiska å på Body shop är ju aldrig helt fel, fick även roliga saker av Jennie ;)


Har suttit å kollat på ice age 1 nu, lånade med mig den av syster å jag må då säga att den va också bra!! :)


Just de ja, den sötaste grattishälsningen jag fick idag va utav min 5-åriga kusin, hon (men back-up av sin mamma) sjöng "ja mon hon leva" i telefon, det av väldigt sött tycker jag!! :D

Av Jenny - 6 september 2009 21:16

Inte länge kvar nu tills det jag längtat efter så länge men ändå inte, min 18-års dag. På ett sätt vill jag vara liten igen, inga bekymmer utan livet gick ut på att leka!! Inga funderingar på vad man skulle göra efter skolan eller funderingar kring killar :p Dagens bekymmer jag hade då va hur jag skulle få platts med alla mina mjukisdjur i sängen :p Men samtidigt är det ju dethär jag vill, att "bli vuxen". Få uppleva saker som man aldrig glömmer, ha roligt medans man kan och ta vara på möjligheterna... Det finns så mycket jag vill göra å så mycket jag vill veta, jag har 0 % tålamod när handlar om att vänta, att vänta är något utav det värsta jag vet!! Det jag kommer på ska hända på engång, hellst skulle det redan ha hänt :p Men samtidigt går det ju så fort att man knappt hinner inse vad som händer...   

Av Jenny - 6 september 2009 18:03

Det känns på riktigt att hösten är här nu!! Det är kyligare ute å löven blir mer å mer gul/röda.


Tog en prommenad runt byn idag å efter lunchen följde jag med pappa upp till övre källan (därifrån vi får vårat vatten :p) å vandringen dit va ju... blöt!! :p Så på med ett par förstora stövlar (lillasysters :p) å iväg det bar rakt upp i skogen. Det va väldigt blött där kan jag lova utan att ljuga :p Ibland är det ju väldigt praktiskt att vara lång, något som jag inte är... En gran hade ramlat ner över stigen, det gick inte att gå runt å inte att krypa under, så det va ju bara till å försöka kravla sig över den... Det va även lerigt, så när jag fått över ena benet känner jag hur det liksom bara försvinner under mig å där låg jag sen i leran å asgarva xD sen efter det, så va det ett ställe där det va extremt blött OCH geggigt, där fastna jag såklart!! :p Pappa hade med sig ett trälock som vi skulle lägga på öppningen, det gammla hade gjort sitt! Å vad sitter inte på undersidan på det gammla locket om inte en stor fet svart äcklig snigel, huvva!! :p Nervägen gick iaf bättre :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards