Jenny Olsson

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Jenny - 16 september 2009 21:37

Ikväll har jag blivit lite firad igen sen jag fyllde år :p eftersom farmor å "Gugge" (Gunnar) va i Storuman när jag hade "kalas" för dom andra va dom hit ikväll ist :) Så det blev gott fika ikväll igen, tur att jag har kommit igång med dansen igen säger jag bara!! :p


Måste bara få tillägga igen att jag har sjukt ont i hela kroppen!! Träningsverk + en sträckning +  att ha legat konstigt med nacken är ingen bra kombination...!! Det skulle ju inte vara helt fel med lite massage ;)


Har varit väldigt trött å seg idag, vet inte varför men det är väl kanske det lite halvkonstiga vädret som gör det- solit å varmt ena dan å nästa dag väääldigt kallt!!


försöker glömma men det går inte...!!

Av Jenny - 16 september 2009 15:01

Jag har träningsverk!! Efter dansen igår kan man väl inte undgå att ha det, men jag har det i muskler jag inte visste fanns :p Har även sträckt vaden inpå alltihopa, vet inte hur när var, men det va iaf innan dansen å det vart ju inte bättre av att jag dansade :p får ut å gå en sväng så att  det släpper å blir bättre :) Man tycker ju att golvet i en danssal ska vara bra...!! Det är ju liksom ganska så viktigt så att man inte skadar sig! Golvet i danssalen som vi använder oss utav på skolan är bytt men inte till det bättre!! Det va stenhårt och slet ut strumporna så det gick hål på dom... Inte bra!


Provuppkörningen idag gick faktiskt bättre än förväntat!! Det va lite småsaker som jag ska tänka på men i det stora hela va det bra :D Gjorde teori sen å det känns som om jag är bra förberedd inför skrivningen!! :) Det lär ju bli mer nerver på söndag men jag får tänka på att jag vet att jag kan det och att det gäller att tänka logiskt :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards