Jenny Olsson

Alla inlägg under oktober 2009

Av Jenny - 13 oktober 2009 19:23

Jag är förvirrad!! Jag hatar att inte veta hur det är, eller ja, har varit... Jag vill ha koll på läget så att jag vet vad som händer och när jag inte har koll blir jag väldigt förvirrad...!!


Dans idag med självaste Nathalie :D så grymm, skön å bra dansare/koreograf!! Men jäklar vad hon körde hårt med oss!! Styrka i hundra år kändes det som, eller så är det jag som är otränad :p men det va faktiskt jobbigt, det kan alla som va där intyga!! :p Sedan ganska snabbt fick vi lära oss en dans, jag är nog inte van att ta koreografi på så kort tid, även om jag brukar ta det snabbt så va det här lite för snabbt :p men det gick ju tillslut, nästan :p Kul va det iaf att ha henne!! Kommer ju knappast kunna gå imorron pga träningsverk, men de är det värt :)


Mamma kom in idag så det blev en runda på stan å sen bjöd hon mig på mat!! :D Vi åt på "Viktoria" å det va väääääldigt gott!! :)

Av Jenny - 12 oktober 2009 13:20

Så kan det gå om inte kommunikationen är på topp :p Det va meningen att jag skulle ha 8:orna idag meeen Carina hade glömt att maila mig å tala om att dom inte hade elevens val :p så det vart lite handling å sen hemmåt igen :p


Imorrse när jag vaknade tänkte jag att det va väldigt vitt för att bara vara frost, å det va lite mer är bara frost, det va snö!! Bilen va inte längre svart utan vit så det blev till att sopa!! For iväg till stallet å mockade, det fick bli premiärturen på snö :p Har aldrig kört på snö förut (förutom med mammas dunderbil) så det va lite läskigt men det gick bra ända tills jag skulle upp för backen hos pappa. Där är det ganska så brant men jag tänkte att "va fasiken, det går nog...!!" å det gick, till en början lite slirigt å med högt motorvarv, men det gick!! :D Nu snöar det igen vilken inte tycks om!! Det kommer ju för tidigt, det hann som aldrig vara riktig höst...


Måste nu jobba med lite psykologi som ska vara klar imorron :p

Av Jenny - 11 oktober 2009 16:37

Jag är trött idag!! Men det får man vara på söndagar :p jag å pappa tog en prommenad förut idag å då mötte vi Pia som va ute å gick med Rayo (antagligen fel stavning men :p) det måste vara en av världens mysigaste å goaste hundar som finns!! :) Pias mage börjar bli stor nu, i början på december kommer förhoppningsvis ungen till världen :)


Det kalla vädret håller i sig!! Jag vill ha värme å sol å jag vill ha sommar året runt!!

Av Jenny - 11 oktober 2009 11:19

I "Talang 2007" va denna kille med å tävlade, så sjukt duktig!!



Av Jenny - 10 oktober 2009 13:37

Vårat kylskåp har pajjat... Vi märkte det igår när vi kom hem så vad jag man? Jo, då går man upp till "stugan" å kånkar ner det kylskåp som står där :p jag å mamma vinlade på med skottkärran nerför backen men vi fick in det till slut :)


Sen for upp på "Stormyra" en sväng för att kolla läget där, om min bil inte va skitig innan så är den det nu jag säga!! Va det inte snö så va det lera... :p Allt såg iaf bra ut å jag längtar tills det blir klart där så man kan bo där :)


  

(bild från i sommras :p)

Av Jenny - 10 oktober 2009 11:11

Varför?? Det är så himmla sjukt å typiskt att jag inte är där när det väl händer...!! Jag har tänkt att det skulle kunna hända men inte riktigt trott på de... Men så nu, nu hände det verkligen å jag va inte där!!


Igår vart det Högåsen för firande av Elise :) Fick massa gott fika som hon gjort + en tårta från Timrå som va jäkligt god men lite konstig :p Jag har sagt det förut å jag säger det igen; Elise, du borde bli bagare!! :)



Av Jenny - 9 oktober 2009 13:27

Kom nyss hem från stallet, det blev bara jag som mockade eftersom farfar redan tagit Pojkens box :p å som hade Ville haft nattvandring i sin box :p fel att stå still å sova ist?? Nu blir det duschen å sen ner på Hammarn för att handla :)


GRATTIS till kusin Elise som fyller 17 år idag!! :D

Av Jenny - 8 oktober 2009 21:58

Man kan ju fråga sig vad vissa tänker med!! Dom är iaf påväg hem nu, det vart ingen operation- än iaf...


Imorron är jag lediiig!!! :D Eller ja, jag har "hemstudie" som dom så fint kallar det :p inte helt fel att få åka hem idag å bara slappa imorron, ska iof till stallet nån gång på förmiddan å ta mig an Villes box men med Elise där kan ju även det bli roligt!! :)


Dom som känner mig vet att jag å "Teknikmagasinet" i stan inte riktigt går ihop :p eller ja, till slut så ordnade det ju sig!! När jag skulle köpa den mobil som jag har nu vart det en hel del besök innan allt va klart. Alla som jobbade där då har nu slutat xD så ist får dom nya "ta sig an" mig :p för nu så måste jag lämna in mobilen eftersom den är allmänt seg å hänger sig, jag har redan varit inne ca 4 gånger men ännu inte kunnat lämna mobilen eftersom dom inte har nån annan att låna ut, så ja, det kommer väl att sluta med att affären får läggas ner för ingen vill jobba där längre :p

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards