Jenny Olsson

Alla inlägg under november 2009

Av Jenny - 8 november 2009 18:24

Varför kör folk för fort?? Jag kan ju erkänna att jag inte alltid håller hastigheten men jag kör ju inte 130-140 på en 90-väg...!! Eller 100 på en smal grusväg. Vill folk ta livet av sig själva? Eller är dom bara extremt stressade? Och varför ligger man jättenära bilen framför så att föraren blir bländad eller inte kan bromsa för att man då får ytterligare en passagerare i bagaget... Vissa borde inta ha körkort och jag fattar inte hur dom kunde få det!! Även omkörningar trotts möte eller snäv kurva, hur tänker man då? Dom kan ju inte lita på att jag reder ut situationen åt dom genom att i princip stanna intill vägkanten... Förlåt alla killar, men det är faktiskt ni som kör fortast å tar mest risker. Inget att vara stolt över enligt mig, för hur coolt är det att hamna i diket upp-och-ner, hängades i bilbältet och inte ta sig lös? Inte något att skryta om direkt, och är det nån som lyssnar och tycker att det är "värsta balla grejjen", så måste ju även den personen ha en liten skruv lös...!!

Av Jenny - 7 november 2009 22:25

GRATTIS till världens bästa farfar som fyller år idag :D

Av Jenny - 6 november 2009 23:00

Ja, vad ska man säga...?? En sån otroligt duktig sångare!! Erik Grönwall- jag har sagt det förut och jag säger det igen; du kommer gå långt!!



 Mariette Hansson är inte helt fel hon heller!! Jag tycker att hon gjorde denhär låten mycket bra!!


Av Jenny - 6 november 2009 16:04

Snacka om att människor mognar olika!! Men vad är det som påverkar ens mognad egentligen? För min egen del vart jag "vuxen" relativt snabbt eftersom jag redan som barn fick ta ansvar och ta beslut om hur jag ville att min vardag skull se ut vilket kan ha varit både positivt å negativt. 


Sedan tror jag att om man är från en större stad så mognar man mer snabbare, naturligtvis är det individuellt från person till person, men överlag känns det som så. Har många gånger tänkt när jag suttit på bussen påväg hem att "sådär omogen har jag aldrig varit...!!". Vissa människor har ett beteende som man kan bli mer eller mindre GALEN på!! Trotts att dom är i ens egen ålder... Varför??


Även dethär med pengar... Jag kan inte påstå att jag är bortskämd men visst kan jag få det jag vill ha, men inte jämt och ständigt. Nu när jag får studiebidrag på lite å ingenting så har jag ju fått lära mig att prioritera saker. Även där är det inte alla som gör det, när ska ni lära er att ta ansvar? Jag önskar att jag hade mer inkomst så jag kunde lägga undanlite varje månad, men mitt studiebidrag går till mat och andra nödvändigheter, för med 1000 kr i månaden kan man inte göra så mycket mer...

Av Jenny - 5 november 2009 20:02

Ja, jag har ju då bytt hårfärg och är inte längre blondin... Om man nu kan kalla min gamla hårfärg för det :p Skrev ju att det kanske skulle komma bilder å nu har jag lyckats fastna på bild, det är ju så svårt att få med allt mitt hår :p men såhär ser jag ut nu iaf :)


       


    

Av Jenny - 4 november 2009 21:18

Jag vill ha sommar!! Eller jag kan tycka att det är liiite mysigt med höst å vinter när man kan tända ljus och ha det mysigt. Dessutom är julafton en högtid jag gillar, det är en speciell stämning då! Men, annars kan det få vara sommar för jag vill inte gå runt å frysa ca 8 månader av 12... Det är ju mer än hälften, snacka om att man blir deprimerad. Allt är så mycket bättre på sommaren, det är varmare vilket leder till mindre bylsiga kläder som tar plats, man blir brun å fin ist för blek å glåmig och det är ljust dygnet runt- kan det bli bättre eller?? Näe, skulle inte tro de va :)


  

Av Jenny - 3 november 2009 19:23

Jag måste erkänna en sak... Jag har inte sett denna film förns nu, å herrejävlar va BRA den va!!!!! Jag hade väldigt många fördommar och förutfattade meningar om filmen så den hade mycket att bevisa för mig... Den tog mig med storm, å ja, Robert Pattinson VA snygg i filmen...!! Har alltid sagt att jag inte tyckt det men har nu bytt åsikt!! Dock tycker jag fortfarande inte att han är särskillt snygg på bild, bara i filmen när man ser han där :p Men som sagt, en positiv överraskning som jag säkerligen kommer se fler gånger!! Så Tack Caroline som tjatade på mig å tyckte att jag skulle se den :p Du fick rätt ;)

Av Jenny - 2 november 2009 20:31

Tänkte på det idag när jag va på A-O och jobbade med mitt projektarbete. Hur en människa kan styra så många andra, både dess rörelser och tankar och hur det kan användas till så otroligt bra saker men samtidigt till inte alls så bra saker. Vi har ju tidigare sett hur det kan gå när en människa hjärntvättar flera hundra andra så att de tror at de gör en bra sak men som egentligen gör en katastrof!! Men om man tittar på de positiva sidorna när det gäller att styra andra, du kan få dem att tro på sig själva och inse hur värdefulla de är.


Idag styrde jag mina elever till att göra vissa rörelser som jag hade satt ihop till en koreografi... Det blir som en obeskrivlig känsla när man ser andra göra det man nyss sagt åt dom att göra. Sedan styrde jag även deras tankar i positiva banor där dom under avslappning fick fokusera på sig själva och tänka positiva tankar. Jag tror att det kan stärka deras självförtroende och även självkänsla. Båda dessa krävs för att du ska kunna stå på en scen inför fullsatt publik och göra bra ifrån dig och samtidigt tycka att det är roligt och meningsfullt.


Jag har själv ganska mycket erfarenhet av att stå på en scen, och vore jag inte nöjd med mig själv skulle jag aldrig kunna uppskatta det lika mycket som jag gör varje gång jag står där och adrenalinet pumpar. Det är för mig något utav det bästa som finns att göra och det är något som ingen kan ta ifrån mig!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards